AMERIKAANS SPARERIBS LINE WORMERVEER

AMERIKAANS SPARERIBS LINE WORMERVEER Snelle bezorging en goede service

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2744 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amerikaans Spareribs Line Wormerveer. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 20:36 Bezorgtijd langer dan 90 min.. weinig smaak aan de ribs. Gelukkig was het wel warm
26 jun 2022 om 23:35 heel goed smakende en vlezige spareribs. Een ruime portie en goed gebakken frites.
25 jun 2022 om 13:25 Jammer moesten 3 kwartier wachten op het eten, en dat het er was was het koud, omdat we zo lang moesten wachten en er veel trek hadden hebben we het wel op gegeten. Moet er wel bij zeggen dat de vorige keer super snel er was en het was heet
20 jun 2022 om 19:13 Spareribs niet te vreten, taai en geen knoflooksaus
17 jun 2022 om 8:10 Eten altijd erg lekker en goed warm. Alleen heb nog nooit zolang hoeven wachten op het eten was meer dan anderhalf uur!
16 jun 2022 om 19:17 Bezorging was na 1,5 uur. Koolsla was kool met dikke mayo, heel goor. Spareribs waren gekookt in water, echt zonde, en vervolgens licht afgelakt. Patat was ok. Het dure bedrag niet waard al met al.
16 jun 2022 om 10:01 2 uur moeten wachten op het eten, dus als je honger hebt zou ik wat andere bestellen.
15 jun 2022 om 19:41 One hour and half i had to wait and the food was cold
14 jun 2022 om 21:02 Bezorger was keurig op tijd. Spareribs waren nog goed warm en prima van smaak, de patat iets minder. Lauw en al een beetje slap, maar nog prima te eten. Wellicht de patat iets later bakken zodat de spareribs en de patat tegelijk klaar zijn.
12 jun 2022 om 20:14 Heel jammer dat je lang moet wachten op je eten. We zaten elkaar al op te eten Dd eten is prima goed zelfs. Maar je wacht veelste lang
12 jun 2022 om 11:38 De lekkerste spareribs die ik in tijden heb gegeten. De bezorging was ook heel erg snel door een hele aardige bezorger zelfs de patat was nog knapperig. Hier ga ik zeker weer bestellen!
12 jun 2022 om 0:03 Spare ribs zijn goed, patat wat minder. Bezorging was langer dan 1.5 uur