AMERIKAANS SPARERIBS LINE WORMERVEER

AMERIKAANS SPARERIBS LINE WORMERVEER Snelle bezorging en goede service

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2352 beoordelingen
16 apr 2021 om 20:16 Eten zoals gewoonlijk erg goed. Alleen duurt het altijd heel lang voordat ze komen bezorgen.
16 apr 2021 om 7:29 Heel jammer, we hadden al ver van te voren besteld en aangegeven dat we het om 20:15 wilde hebben. Het eten kwam na 3 keer bellen eindelijk om 21:15. Alleen waren de patatjes en aardappeltjes slap en koud. De spareribs waren wel oké, maar ook al lauw.
15 apr 2021 om 18:37 Prima smaak en temperatuur. Als ik het geweten had, had ik wat meer besteld. Heerlijk!!!
14 apr 2021 om 20:08 Wachttijd duidelijk aangegeven, en die klopte. Mooie grote portie spareribs, ze waren goed mals. Volgende keer kiezen we andere marinade, want de classic is smakeloos. Broodjes waren te hard gebakken en kruidenboter hebben wij niet ontdekt.
13 apr 2021 om 12:56 Spareribs waren koud, aardappeltjes helemaal niet spannend en de saus/marinade van de spareribs zat weinig smaak aan
12 apr 2021 om 20:38 Zoals altijd super lekker valt zo van het bot. Echt lekker bedankt weer
12 apr 2021 om 20:09 Ben eigenlijk een spareribs liefhebber voor de prijs was het redelijk alleen friet bezorgd is nooit te eten gewoon slap de Ribs waren super zacht alleen weinig Spice wel besteld de salade niet zo kreeg super kleine bakjes saus wel goed van smaak
12 apr 2021 om 18:57 Wij hebben anderhalf uur gewacht voor het eten er was. De spareribs waren goed, patat was zacht en coleslaw niet te pruimen
12 apr 2021 om 18:50 Moesten Lang wachten en dat Voor een maandag en het was ook niet lekker
12 apr 2021 om 9:02 Zeer lekker eten, alleen de porties zijn niet heel ruim
10 apr 2021 om 19:23 Alles goed
10 apr 2021 om 19:05 No complaints best ribs around