AMERIKAANS SPARERIBS LINE WORMERVEER

AMERIKAANS SPARERIBS LINE WORMERVEER Snelle bezorging en goede service

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1582 beoordelingen
22 mei 2019 om 0:20 Na een slechte ervaring bij de sparerib express was dit een goede keuze! Eerste keer besteld en heerlijke ribs! Echt een aanrader.
21 mei 2019 om 19:43 Was heerlijk!!
21 mei 2019 om 17:01 WAT WAS IK BLIJ DAT JULLIE OPEN WAREN, KWAMEN VAN EEN BRUILOFT WAAR HET ETEN NIET TE HAGELEN WAS.. DUS HEERIJK ETEN BIJ JULLIE BESTELD EN HET WAS TE GEK!!! ALS HIER WEER IN DE BUURT BEN KOM IK ZEKER TERUG BIJ JULLIE AANRAADER!!
21 mei 2019 om 16:06 Gloeiend heet en wonderbaarlijk goed gekruid met veel liefde bereid zowel de mexican als de honey gingen erin als zoete koek echt top kwaliteit het vlees liet perfect los van het bot
21 mei 2019 om 15:58 Jezus wat wat dat lekker zeg nog nooit zulke lekkere spareribs gegeten echt super lekker ik zal hier volgende keer zeker weer bestellen
20 mei 2019 om 21:49 Het eten was lekker. Grote portie en de spareribs mals tot op het bot en goed gekruid. Half 7 besteld en iets over 8 kwam het pas aan. Wel jammer. Ik probeer het een andere keer weer en hopelijk is de bezorging sneller.
20 mei 2019 om 21:35 Wat een verschil met de bekende express! Hier proef je de persoonlijke aandacht die er in is gestopt. Een minpuntje is dat de 25min die als bezorgtijd werd gesuggereerd door thuisbezorgd.nl in werkelijkheid 60min was. Wel voor herhaling vatbaar!
20 mei 2019 om 16:36 Kwalitatief zeer goed eten word niet bezuinigd portie zijn groot genoeg en zeker on prijs verhouding. Vriendelijk dank en tot volgende keer!
20 mei 2019 om 16:26 Perfect lekker snel & smaakte zoals echte spareribs horen te smaken. Zeker een aanrader! ( vooral de BBQ & Sweet Honey)
20 mei 2019 om 12:58 Het eten was goed en warm maar we hebben er 2 uur op moeten wachten. 2 x Gebeld naar ze en dan word er gezegd ! we zijn onderweg. Dus ik bestel hier niet meer.
19 mei 2019 om 21:32 Helemaal super! Alles lekker warm. Besteld voor 16:45 uur (op een zondag notabene!) en exact op tijd ging de deurbel! Heerlijk gegeten!
19 mei 2019 om 20:44 Prima eten, alles even lekker!