AMERIKAANS SPARERIBS LINE WORMERVEER

AMERIKAANS SPARERIBS LINE WORMERVEER Snelle bezorging en goede service

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1892 beoordelingen
19 jan 2020 om 22:59 Was een beetje te laat bezorgd maar vond dat niet heel erg, bestel gewoon weer, ben heel tevreden
18 jan 2020 om 21:16 Eten is goed Alleen het bezorgen is gewoon waardeloos zo komen altijd te laat...
17 jan 2020 om 19:51 Bezorgt op de tijd dat we hadden gevraagt. Vlees viel van het bot
16 jan 2020 om 23:41 Bezorgtijden zijn maar richtlijnen voor dit bedrijf lijkt wel, patat niet eetbaar Koud de Sparerib was lauwwarm. Dit was nu voor de tweede maar zeker de laatste keer zo’n ervaring bij deze sparerib lijn.
14 jan 2020 om 20:42 Waar zal ik beginnen, 18:12 besteld, 19:54 gebeld, volgens tracker bezorgd, 20 minuten later gaat de bel. Bezorger met mobiel aan zijn oor. Waterige marinade, flauw van smaak en verbrand. Koude patat waar je voor betaald. De eerste en de laatste keer
13 jan 2020 om 23:54 I ordered 13 hot wings and fries an it was so oily I called them an they sent me a new portion of fries but now I feel sick from the hot wings
11 jan 2020 om 18:21 Zeker voor herhaling vatbaar, spareribs zoals ze horen waarbij t vlees van t bot valt
10 jan 2020 om 13:20 kwaliteit spare ribs matig, maar dat is langzamerhand overal zo. Weinig smaak, te vochtig en her en der iets verbrand zodanig dat je dat ook proeft.
10 jan 2020 om 3:56 23:10 besteld. Na ruim een uur wachten maar eens gebeld en het werd nu ingepakt? 01:00 in huis op een donderdagavond. Schandalig. Spareribs sompig en ondanks de honger en het lange wachten in de prullenbak beland. Enkel de patat was goed doorgebakken.
9 jan 2020 om 21:44 Meer waar voor je geld dan bij SpareRib express. Goed geprijsd, op verzoek meer marinade gekregen. Vlees viel van de botten af en goed van smaak. Ik had de Mexican
6 jan 2020 om 19:57 Ze waren me vergeten. De vorige keer kwamen ze een half uur te laat. Het eten is wel erg lekker.
5 jan 2020 om 21:18 Precies om 17.00 bezorgd zoals ik aangegeven had