UA-2290863-1

AMERIKAANS SPARERIBS LINE WORMERVEER

AMERIKAANS SPARERIBS LINE WORMERVEER Snelle bezorging en goede service

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1683 beoordelingen
18 jul 2019 om 20:02 Laatste keer hier besteld. 1750u besteld op een donderdag, over 20u nog niets binnen. Mail met vraag om beoordeling komt eerder aan, treurig. Gebeld en het is druk.
18 jul 2019 om 0:05 Heerlijk!
17 jul 2019 om 22:20 Heerlijk...jammer dat de sausen er niet bij zaten
17 jul 2019 om 18:26 Helaas weer een deel aangebrand van de kilo sparibs... Ben dol op de sweet honey maar het aangebrande verpest het. Dit was m'n laatste bestelling hier
15 jul 2019 om 22:41 Lang geleden dat we zulke lekkere spareribs hebben gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.
15 jul 2019 om 18:22 Delicious food and good wine
14 jul 2019 om 22:09 Sparribs besteld was niet te eten Vies koud Zelfde voor patat was hard en koud 3e x wij bestellen er niet meer
14 jul 2019 om 19:35 Wij hadden spareribs en die was heel erg lekker. Het vlees wat super mals en het viel zowat van het bot af, echt niet normaal goed. Ik denk de beste spareribs die ik ooit heb gegeten.
13 jul 2019 om 20:44 we hebben heerlijk geeten een aanrader.vr gr Fam Kan
13 jul 2019 om 8:57 Goed, lekker en geleverd conform de aangegeven levertijd.
12 jul 2019 om 20:17 Bezorgtijd zou 60 minuten zijn, dat werd uiteindelijk een half uur later dan de tijd die we verwachtte bezorgt
10 jul 2019 om 21:26 Goede bezorging, wijziging van huisnr was bljkbaar niet goed gegaan netjes gebeld, alleen de smaak van de spareribs en patat niet te vreten 24 euro hup de prullenbak in